Afaceristul Pau: „Municipiul Târgu-Jiu are nevoie de un primar cu calitățile Luminiței Popescu”!

5422

Omul de afaceri Ion Pau, care deține o fabrică de mobilă în municipiu, este unul dintre reprezentații notabil ai sectorului privat din Târgu Jiu, care a stabilit deja pe cine susține în bătălia electorală pentru primăria celui mai important oraș din Gorj. Potrivit lui Pau, municipiul Târgu Jiu are nevoie de un primar cu calitățile Luminiței Popescu, mai precis: „cinstit, echilibrat, onest și cu știință de carte”.

Pau susține că nu este singurul om de afaceri care a ales să creadă în candidata Pro România ci, alături de el se află și alți antreprenori care văd „Luminița de la capătul tunelului” prin susținerea fostului rector al UCB în bătălia electorală pentru scaunul de primar al municipiului Târgu-Jiu.

De doar o săptămână, Pro România și-a lansat oficial candidatul pentru Primăria Târgu-Jiu, în persoana universitarei Luminița Popescu. Candidatura face valuri în piață, pornind de la faptul că aceasta este femeie, nu a mai făcut politică iar CV-ul său profesional este impresionant. Mesajul Luminiței Popescu de transformare a municipiului Târgu Jiu în „cel mai frumos oraș din România”, a captat atenția electoratului indecis și captiv în sigla unui partid politic și mai puțin interesat de omul care poate deveni edilul orașului. 

1 COMENTARIU

  1. daca n-are experienta administrativa, imaginatie creativa, limba engleza vorbita si scrisa pentru o buna priza cu realitatea U.E,
    iesire de cativa ani in occident in campul muncii si observatiei dezvoltarii capitaliste,moralitate,familie buna, candidatul trebuie sa renunte din timp si sa nu mai incurce pe altii si sa deceptioneze electoratul cu lipsurile sale.
    Dupa 30 de ani de asteptari,romanii trebuie sa se trezeasca si sa vada pragmatic comunitatea si sa nu mai dea votul la toti veleitarii,care pot sa continue dezamagirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here