Afaceriştii gorjeni, programaţi la întâlnire cu reprezentanţii DGFP

195

Reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Gorj organizează, pe parcursul lunii aprilie 2013, o serie de întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri. Scopul acestor întâlniri este acela de îmbunătăţire a parteneriatului contribuabili –administraţie fiscală, şi pentru aplicarea unitară a prevederilor legislaţiei fiscale privind impozitele, taxele şi contribuţiile sociale datorate bugetului general consolidat.

În vederea asigurării unui cadru fiscal propice redresării întreprinderilor mici şi mijlocii, aflate în situaţii dificile datorate crizei actuale şi a lipsei de lichidităţi, pentru creşterea vitezei de circulaţie a banilor în economie, DGFP Gorj organizează întâlniri pentru instruire. Specialiştii din cadrul DGFP Gorj au considerat necesar să fie luate măsuri suplimentare pentru a aduce la cunoştinţă şi pentru a instrui contribuabilii referitor la modificările privind acordarea eşalonărilor la plată. Astăzi, va avea loc a doua întâlnire din această lună, la ora 10.00, la sediul DGFP Gorj, strada Siret, nr.6, camera 402, etaj 4, unde se va discuta despre Timbrul de mediu pentru autovehicule, aprobat prin OUG 9/2013. La data de 16 aprilie 2013 va avea loc următoare întâlnire, la ora 11.00, la Casa de Cultură din localitatea Novaci, strada Parângului unde se vor pune în discuţie aspecte privind obţinerea veniturilor din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, de asemenea şi ultimele noutăţi legislative publicate în perioada 14 martie 2012 – 15 aprilie 2013. Următoarea întâlnire din calendarul pus la dispoziţie de DGFP Gorj, va avea loc la sediul instituţiei, în data de 18 aprilie, ora 10.00, se va discuta despre procedura de accesare, de către contribuabili, a informaţiilor cuprinse în dosarul fiscal, aprobată prin OPANAF nr. 230/2013.
La sediul Primăriei Târgu – Cărbuneşti, pe strada Trandafirilor, nr. 41 va avea loc următoarea întâlnire iar tema de discuţie priveşte tot domeniul de activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură din perioada 14 martie 2012 – 14 aprilie 2013. Întâlnirile afaceriştilor continuă până pe data de 23 aprilie, atunci când va avea loc ultima întrevedere, la Sediul Primăriei din Rovinari, Str. Florilor, nr. 1.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here