Afacere australiană la tenis!

300

Trofeul Municipiului Târgu-Jiu la Tenis a fost disputat de două sportive din Australia. În ultimul act, Astra Sharma a învins-o pe compatrioata sa, Belinda Woolcock, după un meci extrem de spectaculos, care a durat 2 ore şi 22 minute. Câştigătoarea, care a obţinut pentru acest succes peste 2.300 de dolari, s-a impus cu 1-6, 6-2, 7-5. Woolcook se poate consola însă cu marele premiu la dublu, al doilea consecutiv la Târgu Jiu, alături de Samantha Harris. Aşadar, sportivele de la Antipozi şi-au luat partea leului la competiţie, şi vor participa şi la cel de-al treilea turneu de la Târgu-Jiu, la care se joacă deja meciurile de calificare. “A fost un meci foarte greu şi sunt foarte fericită pentru victorie. Iubesc oraşul Târgu-Jiu, este foarte interesant, am avut multe experienţe plăcute, iar turneul este unul puternic”, a declarat marea învingătoare. “Sharma a fost mai bună. Nu mă plâng, am avut parte de o competiţie, foarte bună aici. E prima data când vin în România, e o experienţă foarte frumoasă, oamenii sunt prietenoşi, iar mâncarea bună. Sper să mă descurc şi mai bine în cel de-al treilea turneu”, a spus finalista Belinda Woolcock.
“A fost o onoare pentru noi să fim parteneri în acest proiect. Nu-mi place să spun că sponsorizăm. Ne implicăm, ajutăm, şi tot ce putem să facem, cu dragă inimă, realizăm alături de profesionişti. Felicit Tenis Club Elite Târgu Jiu, care e pe harta tenisului la nivel naţional”, a declarat Adrian Tudor, viceprimarul municipiului.

Jaqueline Cristian, favorită la ultimul turneu
Ultima întrecere de la Baza Sportivă Elite o va avea drept principală favorită pe Jaqueline Adina Cristian, una din câştigătoarele de anul trecut.
Recent, Cristian a trecut de primul tur la BRD Bucharest Open Romania 2017, fiind învinsă în turul 2 de câștigătoarea competiţiei, Irina Begu.
În vârstă de 19 ani, tânăra româncă este considerată o viitoare stea a tenisului autohton, şi ocupă în acest moment locul 324 în clasamentul de simplu al WTA. Ultimul turneu din municipiu se va termina pe 6 august, şi este dotat cu premii totale în valoare de 15. 000 $.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here