Adrian Tetileanu și Ana Maria Cîmpeanu, șefi de secții cu drepturi depline, la SJU Târgu-Jiu

4747

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu a publicat, marți, rezultatele concursurilor organizate în vederea ocupării posturilor de șef la secțiile de Psihiatrie și Obstetrică-Ginecologie.

În urma concursului, au fost reconfirmați în funcție aceiași medici care ocupau deja posturile în interimat, respectiv Ana Maria Cîmpeanu la Secția Psihiatrie, și Adrian Tetileanu la Obstetrică-Ginecologie. În ceea ce privește punctajul obținut de doctorița Cîmpeanu, acesta se prezintă astfel: 100 de puncte la susținerea proiectului de management, 100 de puncte la proba scrisă, 100 la proba practică și 53 de puncte la analiza și evaluarea activității profesionale și științifice, acumulând un total de 353 de puncte, cu mult peste punctajul minim de 200 de puncte pentru a fi declarată admisă la concursul organizat pentru postul de șef secție Psihiatrie. Totodată, Adrian Tetileanu a fost reconfirmat în postul de șef secție Obstetrică-Ginecologie cu următorul punctaj, fiind de altfel și unicul candidat: 100 de puncte la susținerea proiectului de management care să permită evaluarea capacității manageriale a candidatului, 100 de puncte la proba practică, 94,8 puncte la proba scrisă, 52 de puncte la analiza și evaluarea activității profesionale și științifice, punctajul cumulat fiind de 346,8 puncte.
Cei doi șefi ai secțiilor de Obstetrică-Ginecologie și Psihiatrie vor rămâne în aceste funcții până la încheierea mandatului managerului Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. ,,Cei doi candidați erau deja șefi de secție, însă în interimat. Mandatul acestora obținut în urma concursurilor este pe perioada mandatului meu, de manager, de 4 ani. Urmează, conform Legii 95, să încheie contract de administrare cu mine pe perioada mandatului meu. Eu am mandatul din luna august a anului trecut. Când funcția de șef de secție se ocupă prin concurs este valabilă pe perioada mandatului de manager. Ea poate fi prelungită de următorul manager până la susținerea unui alt examen, cam cum am făcut noi, că inițial aceștia au fost interimari, ulterior organizând concursurile”, a declarat Gigel Capotă, managerul SJU Târgu-Jiu. Medicii Adrian Tetileanu și Ana Maria Cîmpeanu erau șefi interimari pe cele două secții încă din luna ianuarie a acestui an, fiind numiți prin dispoziție a managerului unității spitalicești din Târgu- Jiu. Mai precis, Tetileanu l-a înlocuit astfel pe dr. Dumitru Pătrășcoiu la Obstetrică-Ginecologie, iar Cîmpeanu a devenit șefă la secția Psihiatrie înlocuind-o pe dr. Gabriela Pătrășcoiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here