Adrian Garcea, vicecampion mondial!

383

Echipa României de Juniori a terminat pe locul secund Campionatul Mondial de Alergare Montană, desfăşurat în Italia, la Premana.
Din delegaţia tricolorilor a făcut parte şi sportivul de la CS Pandurii Târgu-Jiu Adrian Garcea, care şi-a trecut în palmares o nouă medalie extrem de preţioasă. Gabriel Bularda (CSM Dorna), Andrei Dorin Rusu (CSM Dorna) şi Petre Herman (CSS Mediaş) au fost coechipieri cu atletul gorjean. “Este un rezultat excepţional pentru sportivii români, mai ales că trei dintre cei patru sunt juniori şi anul viitor, deci avem o echipă de mare perspectivă. Garcea, după medalia obţinută anul trecut la Campionatele Europene de juniori 2, iată că are un rezultat care ne bucură şi la juniorii mari, şi aşteptăm în continuare rezultate şi mai bune”, a declarat antrenorul emerit de la Târgu-Jiu, Ion Bură.

Se pregătesc să meargă în Taiwan!
Bură va participă în luna august, alături de atleta Andreea Pîşcu, la Jocurile Mondiale Universitare din Taipei (Taiwan). Întrecerea este una de prestigiu, şi un motiv în plus de mândrie pentru reprezentanţii de la CS Pandurii.
“Am fost săptămâna trecută în Italia, acum sunt la Piatra Arsă în pregătire cu Andreea Pîşcu pentru Jocurile Mondiale Universitare din Taipei şi trebuie să pregătim bine aceste campionate, pentru ca vor fi 12.000 de participanţi la felurite probe. E o competiţie de mare anvergură, a doua după Jocurile Olimpice ca număr de participanţi. Sper ca Andreea să-şi facă acolo recorduri personale şi o clasare din nou în finală, aşa cum a făcut şi la Campionatul European de Juniori”, a spus Ion Bură. Competiţia va avea loc în perioada 20 -28 august.
Cătălin Pasăre

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here