Adrian Enache se ceartă cu socrul

348
adrian enacheCântăreţul Adrian Enache nu mai vorbeşte cu socrul lui, Teodor Munteanu. Totul a pornit de la declaraţiile acestuia, mai întâi la emisiunea „Happy Hour” a lui Cătălin Măruţă şi apoi la emisiunea „Acces direct” moderată de Mădălin Ionescu.

Teodor Munteanu a declarat cu aceste ocazii, că Iuliana Marciuc i-ar fi făcut farmece ginerelui său, Adrian Enache şi că micuţul David Mihnea, copilul vedetei tv nu ar fi copilul interpretului. Enache şi-a potolit socrul cu nişte replici pe măsură. El i-a transmis că este un frustrat şi că el nu permite nimănui să spună despre vreunul din cei doi copii ai lui, Diana sau David că nu ar fi săi! Adrian Enache a mai spus că socrul său se foloseşte de situaţia în care se află el pentru a ieşi în faţă şi pentru a-şi face reclamă. Se pare că Teodor Munteanu nu a scăpat nici de o „papară” oferită de al doilea ginere al său, Liviu, căsătorit cu cealaltă fiică a sa.

Enervat de declaraţiile lui Teddy Munteanu făcute în direct la tv, Liviu a pus mâna pe telefon şi a intrat la „Acces direct” certându-şi socrul şi cerându-i să-şi vadă de treburi. Liviu şi-a chemat socrul acasă, recomandându-i să nu se mai bage în viaţa fiicelor sale. El şi-a acuzat socrul că ar fi vinovat de numeroase intervenţii pe care le-a făcut atunci când se băga în familiile fiicelor lui, stricându-le casa…
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here