Adolescentă din Târgu-Jiu, căutată de polițiști, după ce a fugit de acasă pentru a fi cu iubitul său

724

O fată de 17 ani, din Târgu-Jiu, le-a spus părinților că a fugit cu un bărbat din comuna Bengești-Ciocadia, de care s-ar fi îndrăgostit. Familia o caută acum peste tot, solicitând ajutorul polițiștilor.
,,La data de 27 octombrie, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizaţi de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că fiica sa, Petru Ana Maria, de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Târgu-Jiu și nu a mai revenit. Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că minora a plecat de la domiciliu în cursul zilei de ieri, împreună cu o persoană majoră de sex masculin, din comuna Bengești Ciocadia. În urma discuțiilor telefonice purtate cu minora, aceasta a afirmat că a plecat de la domiciliu în mod voluntar, întrucât este îndrăgostită de bărbat și nu dorește să se întoarcă, refuzând să dea relații cu privire la locul unde se află, totodată, afirmând că nu este victima vreunei infracțiuni. La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu o rochie lungă de culoare neagră, colanți de culoare roșie, iar în picioare purta adidași negri cu talpă înaltă”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Când va fi găsit, bărbatul despre care, deocamdată, polițiștii nu știu nimic, riscă să ajungă la închisoare, dacă se va dovedi că a întreținut relații sexuale cu o minoră.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here