Adolescenta de 14 ani, care a dispărut dintr-un centru de plasament din Tg-Cărbunești, a fost găsită

12476

Tânăra de 14 ani, dată dispărută luni seara, dintr-un centru de plasament din Târgu-Cărbunești, în care locuia cu bebelușul ei de trei luni, a fost găsită, aseară, în Dâmbovița.

Primele verificări arată că nu ar fi fost victima vreunei agresiuni. Aceasta nu se va întoarce deocamdată la bebelușul ei, pentru că trebuie să stea 14 zile izolată.

„În data de 14 mai, în urma cercetărilor întreprinse de organele de poliție, aceasta a fost identificată pe raza județului Dâmbovița. Minora a fost preluată de către reprezentații DGASPC Gorj azi-noapte, în prezent aflându-se într-unul din centrele rezidențiale din subordinea DGASPC Gorj, unde beneficiază de consiliere psihologică și suport emoțional”, a precizat Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Minora a adus pe lume un bebeluș, în luna februarie, iar luni a cerut permisiunea să meargă în curtea complexului, pentru a face mișcare, moment în care a reușit să fugă.

Aceasta se afla în sistemul de protecție specială din luna octombrie 2019, ajungând în centrul maternal în perioada în care era însărcinată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here