Admiterea de toamnă, în plină desfăşurare

413

Absolvenţii de liceu, care au promovat examenul de bacalaureat pot participa la cea de-a doua sesiune de admitere organizată de Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu. Sunt scoase la concurs 744 de locuri pentru licenţă şi 412 pentru masterat. Pentru studii de masterat sunt disponibile 260 de locuri. Admiterea se face pe bază de dosar.

Începând cu data de 25 august, până pe 16 septembrie, UCB Târgu-Jiu are porţile deschise pentru tinerii care vor să se înscrie la cea de-a doua sesiune de admitere. Potrivit reprezentanţilor universităţii, pentru sesiunea de admitere din luna septembrie sunt scoase la concurs 744 de locuri pentru licenţă şi 412 pentru masterat. “Înscrierea candidaţilor la studiile universitare de licenţă şi masterat, în cadrul facultăţilor Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu (Facultatea de Inginerie, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative) au loc în perioada 25 august 2014 – 16 septembrie 2014”, menţionează Andreea Văduva, purtătorul de cuvânt al Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Program diferit la Ştiinţe Medicale
Absolvenţii de liceu care vor să îşi depună dosarele la programele de studii din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale trebuie să se supună unui alt program de înscriere. “În cadrul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale, înscrierea candidaţilor are loc după cum urmează: programul de studii universitare de licenţă Educaţie Fizică şi Sportivă: înscrierea candidaţilor, 25 august 2014 – 14 septembrie 2014; proba practică eliminatorie: 15 septembrie 2014. Programul de studii universitare de masterat Ştiinţa Motricităţii în Activităţi Didactice şi de Timp Liber – înscrierile la concursul de admitere au fost deschise toată vara şi se vor încheia în 27 septembrie 2014”, explică Andreea Văduva, purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.
Admiterea se desfăşoară conform metodologiei în baza căreia s-a derulat şi sesiunea din vară, mai exact este vorba despre concurs de dosare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here