Administrator, cercetat pentru munca la negru

444
Administratorul unei societăţi comerciale din satul Cîrbeşti, comuna Drăguţeşti, a fost sancţionat cu o amendă de 10 000 lei, pentru mai multe infracţiuni.

De asemenea s-au mai aplicat amenzi şi pentru nereguli referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase şi se continuă cercetări cu privire la legalitatea folosirii forţei de muncă.

O societate comercială din Drăguţeşti, sat Cîrbeşti care se ocupă cu materialul lemnos şi colectarea deşeuri metalice a fost controlată de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanţi din cadrul ITRSV Rm-Vâlcea. Cu această ocazie s-a aplicat o sancţiune contravenţională în baza HG 996/2008, cu privire la materialele lemnoase, în valoare de 4500 lei. În timpul controlului, oamenii legii au solicitat şi sprijinul Gărzii Financiare, Gărzii de Mediu, Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Serviciului Investigare Fraude. Administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional de către Garda de Mediu Gorj, în baza OUG 78/2000, cu amendă în valoare de 10.000 lei. Alţi 1000 lei vor fi plătiţi pentru o amendă aplicată de către ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj. În prezent societatea comercială cu pricina se află şi în atenţia inspectorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, cu privire la legalitatea folosirii forţei de muncă de către administratorul societăţii.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here