Adio liste de așteptare, CJAS Gorj a transmis către asigurați 490 de decizii pentru dispozitive medicale

266

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a transmis prin poștă, miercuri, 490 de decizii pentru dispozitive medicale, în valoare de 500.000 lei. Gorjenii care au depus cereri pentru dispozitive medicale sunt rugați să ia legătura cu poștașii, sau să aștepte și după ce intra în posesia deciziei de la CJAS, sunt sfătuiți să meargă urgent la furnizorii de dispozitive medicale.

Listele de așteptare pe care le avea Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj pentru dispozitive medicale au fost eliminate, ieri, o dată cu trimiterea a 490 de decizii către asigurați. „Azi (n.red.: 28 septembrie) am trimis, prin poștă, 490 de decizii de aprobare pentru dispozitive medicale, în valoare de 500.000 lei. Asigurații care au depus cereri pentru dispozitive trebuie să fie atenți în zilele următoare, când vin poștașii, și după ce primesc deciziile să meargă la furnizori urgent”, a declarat Daniel Șurlea, președintele CJAS Gorj.

Bani suficienți până la sfârșitul anului
Odată cu trimiterea celor 460 de decizii, listele de așteptare pentru dispozitive medicale au fost eliminate. Vestea bună este că CJAS Gorj are fonduri suficiente pentru a onora solicitările de dispozitive, care vor fi făcute până la sfârșitul anului. „Acum nu mai avem liste de așteptare pentru dispozitive și nici nu vom mai avea, întrucât avem bani până la sfârșitul anului, 3.157.000 lei”, a confirmat Daniel Șurlea, președintele CJAS Gorj. Cele mai multe cereri au fost depuse pentru proteze auditive, cristaline, cadre de mers, fotolii rulante, cârje și altele.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here