Adina Andriţoiu a câştigat şefia Centrului Brâncuşi

145

În perioada 5-19 noiembrie 2012 s-a desfăşurat concursul de proiecte de management pentru Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Câştigătoarea concursului a fost declarată Adina Andriţoiu, al cărei proiect de management a obţinut nota 9,12. Contracandidatul său a obţinut nota 7.62, astfel că, de acum înainte, Adina Andriţoiu este managerul Centrului „Constantin Brâncuşi”, cu acte în regulă. Până la organizarea concursului, Andriţoiu a declarat în mod repetitiv că nu va participa la competiţia pentru şefia instituţiei.

După ce a condus, în interimat, Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, Adina Andriţoiu a reuşit să câştige şi concursul pentru managementul Centrului. Proiectul de management al Adinei Andriţoiu a obţinut nota 9,12, iar proiectul contracandidatului său, Marius Cristian Turcitu a obţinut nota 7,62. Consilierii locali ai municipiului Târgu-Jiu au aprobat rezultatul concursului, în cadrul şedinţei din data de 23 noiembrie.

Andriţoiu, manager pentru 3 ani
Mandatul de manager al Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu este de 3 ani. Centrul „Constantin Brâncuşi” funcţionează în subordinea Consiliului Local al Municipiului Târgu-Jiu ca aşezământ cultural de drept public cu personalitate juridică, înfiinţată în conformitate cu prevederile O.U.G. 118/2006, cu modificările şi completările ulterioare, care desfăşoară activităţi în domeniul cultural, de informare şi de educaţie permanentă, reprezentând servicii culturale de utilitate publică, cu rol în asigurarea coeziunii sociale şi accesul la informaţie. Finanţarea Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” se realizează din subvenţii acordate de la bugetul local al Municipiului Târgu-Jiu şi venituri proprii. Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” iniţiază şi desfăşoară proiecte şi programe culturale, proiecte şi programe de dezvoltare a turismului cultural, concepe şi coordonează calendarul de evenimente publice din municipiul Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here