ADER caută voluntari

1033

ASOCIAȚIA PENTRU DEMOCRAȚIE, EDUCAȚIE, RESPECT (ADER) caută voluntari. Ștefan Ghimiși, președintele ADER, spune că încearcă să formeze un corp de voluntari cu care să realizeze o serie de acțiuni ce se vor desfășura la nivelul județului Gorj.

ADER promovează valorile care țin de egalitatea de şansă a membrilor comunității şi, în acelaşi timp, promovează activități de combatere a excluziunii sociale. Asociația susține iniţiativele inovative în învăţământ şi cercetare, încurajarea excelenţei în educaţie, realizarea de programe destinate elevilor şi studenţilor, consilierea studenţilor privind dezvoltarea carierei şi sprijinirea integrării proaspeţilor absolvenţi în mediul socio-economic.
Cei care doresc să devină voluntari în cadrul Asociației pentru Democrație, Educație, Respect (ADER) sunt rugați să acceseze link-ul următor https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScX1tvfbSpurOGuMM7OTPx8Lw68qqszN_p3XW42vJey2jvBsA/viewform și să completeze formularul. Ulterior, cei înscriși vor fi contactați de către reprezentanții ADER și vor încheia contracte de voluntariat, în baza legii. „Încercăm să formăm un corp de voluntari care să se implice în diverse acțiuni pe care le vom realiza la nivelul județului Gorj”, a confirmat Ștefan Ghimiși.
Scopul Asociaţiei ADER îl constituie: conceperea, organizarea, promovarea şi desfăşurarea de activități şi proiecte de educație formală și nonformală în România şi în străinătate ce urmăresc pregătirea, formarea şi dezvoltarea continuă a tinerilor şi a adulților la nivel personal şi profesional, în vederea atingerii obiectivelor personale şi profesionale propuse de către aceştia.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here