ADER a lansat campania ,,Salvăm Îngerii Albi”! Cu un singur sms ajutăm spitalele din Gorj!

759

Având în vedere rapiditatea cu care se răspândește noul tip de coronavirus și ținând cont de eforturile supraomenești pe care le fac cei din sistemul medical, este momentul să fim solidari. Asociația pentru Democrație Educație Respect a inițiat proiectul ,,Salvăm Îngerii Albi”.

,,Ne propunem să strângem fondurile necesare pentru achiziția de echipamente de protecție și aparatură medicală pentru spitalele COVID-19 din județul Gorj. În primele patru zile de la lansarea campaniei Salvăm Îngerii Albi au fost primite 134 de sms-uri la numărul 8837 cu texul TARGU JIU, prin urmare primii 277,64 euro vor fi investiți în achiziția de echipamente de protecție pentru medicii din Târgu-Cărbunești”, a anunțat Ștefan Ghimiși, președintele ADER.Inițiatorii campaniei pun la dispoziția comunității următoarele modalități de implicare: SMS la 8837 cu textul TARGU JIU, pentru a dona 2 euro – campania se desfășoară cu sprijinul Federației Fundațiilor Comunitare din România; prin virament bancar în contul RO59BTRLRONCRT0239526903 deschis la Banca Transilvania, sucursala Gorj; prin contracte de sponsorizare (detalii la 4roader@gmail.com).
,,Prin lansarea proiectului Salvăm Îngerii Albi intenționăm să asigurăm echipamente de protecție pentru medicii din spitalele din județul Gorj și alte investiții necesare pentru a crește șansele de vindecare ale pacienților infectați cu noul virus! Fiecare ajutor oferit acum va face diferența în salvarea pacienților și protecția personalului medical.Facem un apel la umanitate și la solidaritate, să fim uniți pentru sănătate! Este nevoie să #StămAcasă, dar nu să #StămDegeaba!”, a adăugat președintele ADER.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here