Adela Popescu a făcut baie în lapte de cocos

448
adela popescuAdela Popescu a profitat din plin de vacanţa de iarnă, îmbarcându-se cu destinaţia Thailanda. S-a odihnit, s-a plimbat, a stat la plajă, dar cel mai mult i-a plăcut baia în lapte de nucă de cocos, care a revitalizat-o instant. Marius Kalmar şi Adela şi-au propus ca în acest concediu să petreacă cât mai mult timp împreună, aşa că nici că puteau alege un loc mai potrivit decât Thailanda.

„Seara de Crăciun am petrecut-o alături de prieteni, în restaurantul de cinci stele Sirocco din Bangkok. Cu toţii am rămas fără cuvinte când am intrat în restaurant, pentru că priveliştea era de-a dreptul fantastică. Vedeai întreg Bangkok-ul, iar localul era de o eleganţă desăvârşită. La final, după ce lumea a plecat, am rămas noi, ultimii, şi ne-am apucat să cântăm colinde româneşti, spre deliciul ospătarilor”, a povestit Adela, pentru o publicaţie mondenă.
Superba vacanţă a continuat cu băi în lapte de nucă de cocos şi scufundări în largul mării: „Ne-am simţit răsfăţaţi. Am hrănit mii de peşti verzi, galbeni şi albaştri”. Dar gata, vacanţa s-a terminat, aşa că Adela se pregăteşte să revină la Acasă Tv, din data de 25 ianuarie, orele 20.30, în serialul „Aniela”.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here