Adela Bălţoi a câştigat Maratonul Olteniei!

589

Atleta legitimată la CS Pandurii, Adela Bălţoi, s-a impus în Maratonul Olteniei 2016, un eveniment cu scop caritabil. Sportiva din Gorj a câştigat cursa de trail – 10.5 km. Startul concursului care s-a desfăşurat în Vâlcea s-a dat din Parcul Zăvoi. Participanţii la curse au contribuit la îmbunătăţirea condiţiilor medicale de tratament pentru copiii internaţi la Secţia de Pediatrie-ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea.
Împreună cu CEZ Romania, aceştia au strâns 15.000 euro, suma necesară pentru achiziţionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecvenţă.
POZA MARATONUL OLTENIEI“Nu mă aşteptăm să fie o cursă atât de grea, a fost gen alergare montană. Eu am încercat să bat şi recordul competiţiei de acolo, şi l-am bătut până la urmă. Nu am forţat, am zis că dacă mai particip şi la anul să-l mai bat încă o dată. Evenimentul a fost organizat foarte bine, sunt mulţi susţinători pe traseu, care te apreciază”, a declarat Adela Bălţoi, care a terminat cursa în 51 de minute şi 32 de secunde. Atleta de la Pandurii doreşte să ocupe un loc pe podium la Campionatul Naţional de Cross, de pe 22 octombrie, care să o propulseze în lotul României pentru Balcaniadă şi Europene.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here