Activităţi la Târgu-Jiu în cadrul Şcolii de vară “Constantin Brâncuşi”

459

12 tineri din Italia, Bulgaria, Polonia, Rusia vor fi prezenţi în acest weekend la Târgu-Jiu, în cadrul cursurilor Şcolii de vară “Constantin Brâncuşi”, derulate de Universitatea din Craiova.

Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează până pe 21 iulie, cursurile Şcolii de vară “Constantin Brâncuşi”. În cadrul activităţilor, un număr de 12 tineri din Italia, Bulgaria, Polonia, Rusia au ales să petreacă trei săptămâni în România, la Universitatea din Craiova. De luni până sâmbătă, în prima parte a zilei, în intervalul orar 9.00 – 12.00, aceştia vor beneficia de cursuri de limbă română şi din două în două zile, în intervalul orar 15.00-18.00 de cursuri de civilizaţie românească. Lecţiile vor fi predate în funcţie de nivelul de limbă română al participanţilor: începător şi avansat.
De asemenea, pe 9 şi 16 iulie, cei 12 participanţi din străinătate la cursurile Şcolii de vară “Constantin Brâncuşi” vor pleca în excursii tematice la Târgu-Jiu şi Drobeta-Turnu Severin. Totodată, studenţii din Bulgaria, Rusia, Polonia şi Italia vor participa la ateliere de lucru interculturale. În data de 20 iulie, studenţii vor susţine testul final de limbă română, iar pe 21 iulie, participanţii vor primi diplomele şi va avea loc seara festivă cu o cină tradiţională românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here