Activităţi informative antidrog, pentru elevi şi studenţi

347

Secţiunea Regională Sud Vest Oltenia a Asociaţiei Alianţa Naţională Antidrog organizează o serie de activităţi informative antidrog, la nivelul judeţului Gorj. Acţiunile au loc, joi, la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” şi la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Constantin Chirea, preşedintele Secţiunii Regionale Sud Vest Oltenia a Asociaţiei Alianţa Naţională Antidrog, confirmă faptul că în data de 08.10.2015, orele 10.00 – 10.50, se desfăşoară Activitatea Informativă Antidrog, Colegiul Naţional ,,Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, str. Uniri, nr. 29, judeţul Gorj. În aceeaşi zi, între orele 12.00 – 14.00 se derulează Activitatea Informativă Antidrog, Universitatea “Constantin Brâncuşi”, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Calea Victoriei nr. 24, din Municipiul Târgu-Jiu, Judeţul Gorj.
Sunt invitaţi să participe: jandarm cu activitatea de prevenire din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județul Gorj; polițist cu activitatea de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliție Județul Gorj; polițist cu activitatea de prevenire din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova; medic din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Gorj.
Vor fi aduse la cunoștiința tinerilor legislația referitoare la droguri, Ce este drogul? Clasificarea drogurilor “Influența nocivă a consumului de droguri asupra organismului” Infracțiunile conexe care pot apare ca urmare a consumului cât și pe timpul transportului spre și dinspre instituțiile de învățământ.
Vor fi prezentate aplicații Power Point și filme referitoare la substanțele halucinogene.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here