Acţiuni umanitare organizate de Uniunea Femeilor din Gorj, în mai multe localităţi

68

Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj” a desfășurat, în luna decembrie a anului 2018, numeroase acțiuni umanitare pe raza județului. Printre acestea se numără ajutorarea unor familii cu posibilități financiare reduse, beneficiarii fiind din municipiul Târgu Jiu, comuna Dănești, orașul Rovinari și comuna Săulești, dar nu numai. Între acţiunile marca Asociaţia „Uniunea Femeilor din Gorj” se numără şi un târg de Crăciun cu elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Rovinari; au fost acordate un număr de 100 pachete cu dulciuri pentru copiii din Rovinari și a fost organizată o acțiune umanitară la centrele de îngrijire din Dobrița și Suseni, unde au fost oferite persoanelor găzduite aici, bătrâni, dar și persoane cu dizabilități, un număr de 90 de pachete. De asemenea, membrele Uniunii Femeilor au susținut și un recital de colinde la Dobrița și Suseni, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Cu ajutorul membrelor Uniunii Femeilor din Gorj, au fost identificate câteva familii defavorizate care au primit sprijin din partea Asociației, ajutorul constând în pachete alimentare, haine, dulciuri, jucării, dar și obiecte de mobilier donate de diverse persoane care au dorit să ajute. „Dorim să mulțumim celor care s-au implicat în aceste acțiuni umanitare pe care le desfășurăm în județul Gorj. Cea mai recentă activitate a fost organizată pe 14 decembrie la centrele de îngrijire din Dobrița și Suseni. Echipa Uniunii Femeilor din Gorj a oferit un număr de peste 60 de pachete alimentare pentru centrul de la Dobrița și un număr de 28 pachete la Suseni. De asemenea, membrele Asociației au pregătit câteva colinde, iar grupului de colindători i s-a alăturat și Eduard Nedelcu, elev în clasa I la Școala Gimnazială Nr. 1 Rovinari, care i-a încântat pe cei prezenți cu melodii interpretate la vioară. Asociația mulțumește, cu această ocazie, sponsorilor. Totodată, acțiunile au fost posibile cu implicarea Consiliului Director din care fac parte Simona Rădoi, președinte Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj”; Andreea Popa, președintele filialei Târgu Jiu; vicepreședinții Ana Maria Lungu și Mihaela Oarfă; Loredana Pupăzan, membru în Consiliul Director; dar și a membrelor care susțin necondiționat activitățile Uniunii”, confirmă purtătorul de cuvânt al Asociaţiei „Uniunea Femeilor din Gorj”.
Acțiunile au fost realizabile prin obținerea unor sponsorizări și donații, o parte din sprijin fiind oferit de supermarketul Carrefour, Direcția Silvică Gorj, medicul Laura Bîrdeanu, dar și de alți gorjeni cu suflet care au dăruit din puținul lor pentru ajutorarea celor din jur.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua.ma numesc avram marius. Locuiesc in cornesti .com .bălesti. am apelat si la ajutorul dv.ca si stare a familiei .este foarte grea .ne avand nici conditi stand intr.o camera 3 persoane.vazand faptele dv caritabile fata de oameni .am si eu o fetita de 8 luni pe numele Maria-Filofteia .ma.si bucura foarte mult daca ati bine voi sa.i oferiti si ei ceva .noi ne avand o situatie financiara foarte buna .pt ai lua ceva si ei de mosi craciun .NR.TEL 0764014500

    MULTUMESC FRUMOS PENTRU INTELEGERE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here