Acţiuni sinucigaşe – Consiliul Local aprobă Cariera de piatră şi privatizarea SC BONUS-UTIL SRL Peştişani

285

De trei ori, viceprimarul comunei Peştişani, Ilie Fuiorea-Bute, dirijat din umbră, se pare, de către consilierul local ec. Ion Poenaru, care-i direct interesat fiind preşedinte-director executiv al Obştei Peştişani, a convocat şedinţe extraordinare ale Consiliului Local. Cu un singur punct pe ordinea de zi: Concesionarea/contractarea către o firmă fictivă a exploatării de piatră din Gureni.

Proiectul de hotărâre l-a făcut solicitantul, iar hărţile erau mincinoase, în ele fiind prezentă zona Bumbeşti Jiu şi nu a satului Gureni, de pe Valea Bistriţei. Mă rog, consilierii se codesc şi nu participă pentru a avea cvorum. Mai ales că gogoşile cu exploatarea cu laser a calcarului şi nu cu dinamită – cum se face de obicei – li s-a părut o pură fantezie.
Astăzi, de la ora 15, Consilierii locali din Peştişani se întrunesc în sala de şedinţe pentru o AGA a SC UTIUL-BONUS SRL – îndatorată până peste poate la firma POLARIS, Groapa de Gunoi Ecologic Bârseşti, dar şi la o altă firmă de succes, căreia viceprimarul Ilie Fuiorea-Bute i-a făcut cadou transformatorul trifazic ce deservea Colonia ACH Gureni. Cum acolo există o altă datorie cifrată la 350-500 de milioane de lei vechi, nu-i exclus ca firma SC UTIL-BONUS SRL, administrator Cosmin Bojincă, deja intrată în insolvenţă să fie privatizată forţat. Ca, astfel, Primăria Peştişani să-şi achite datoriile.
Cum spuneam, locatarii Coloniei ACH Gureni – un fel de Valea Plângerii, de pe Valea Bistriţei – nu au curent electric de mai multe zile. La propunerea consilierului local Constantin Fuiorea(PRM), pe la ora 16,00 vor merge cu toţii la Colonia ACH Gureni, iar apoi se vor întâlni cu locuitorii satului Gureni, pe la ora 17,00, ca să discute probleme Carierei de piatră! Nu vi se pare că ambele intenţii ale viceprimarului Ilie Fuiorea şi ale consilierilor locali sunt niţel sinucigaşe? De văzut!
Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here