Acţiuni de colectare la Stoina şi Ţicleni

314

Pe data de 26 iunie, la Stoina şi pe 28 iunie, la Ţicleni, se vor desfăşura acţiuni de colectare a  deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice. Ca de obicei, vor fi organizate şi tombole, la Stoina fiind puse în joc: Polizor unghiular – 2 buc, Maşină de găurit – 1 buc, iar la Ţicleni câte trei bucăţi de polizor unghiular şi maşină de găurit.

Joi şi sâmbătă, în intervalul orar 09:00 – 17:00, reprezentanţii RoRec se vor afla în Stoina, respectiv Ţicleni, pentru derularea unor acţiuni de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice.  Cei care se debarasează, în cadrul acţiunii Asociaţiei RoRec, de un electrocasnic vechi sau defect, pot pleca acasă cu un polizor unghiular sau o maşină de găurit, la Ţicleni fiind oferite câtre trei obiecte din aceste categorii, iar la Stoina, 2 polizoare şi o maşină de găurit.

Cine este Asociaţia RoRec?
Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizaţie non-profit, formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România. Asociaţia RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi gestionează toate activităţile necesare colectării, tratării şi reciclării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu. RoRec a pus la dispoziţia cetăţenilor Telverde şi un serviciu gratuit de colectare a deşeurilor electrice şi electronice. Cetăţenii au la dispoziţie un număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă: 0800 444 800. Cei care doresc să se debaraseze de aparate electrice mari sau grele pot suna la acest număr gratuit 7 zile din 7, între orele 9.00-17.00 pentru a programa ridicarea respectivelor deşeuri de la domiciliu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here