Acțiune umanitară de amploare la Scoarța pentru operația lui Daniel

233

Tinerii din comuna Scoarța, sat Bobu, au inițiat o acțiune comună umanitară pentru ajutorarea prietenului lor Daniel Dumitru Redeca, în vârstă de 23 de ani, diagnosticat recent cu un hematom pe creier. Tânărul, fără posibilități materiale, provenind dintr-o familie săracă, dar fără asigurare medicală, nu are banii necesari pentru internarea într-un spital de specialitate, în vederea realizării unei operații pentru îndepărtarea hematomului respectiv, dar și a unui chist. Tinerii din Bobu sunt dispuși însă să colecteze ei banii necesari, bătând la ușa fiecărei locuințe din comună. Primăria Scoarța, prin edilul Ion Stamatoiu, se alătură acțiunii umanitare, instituția locală urmând, la rândul ei, să sprijine deplasarea tânărului Daniel la spitalul din Capitală.
,,Noi vom încerca să informăm direct cetățenii comunei de problema pe care o are Daniel, dar și să le cerem sprijinul toturor celor care pot să-l ajute să trăiască. Pe lângă sumele de bani, din donații, pe care sperăm să le adunăm în localitate, vom încerca să cerem ajutor tututor oamenilor de bine din județ, dar și din afara lui, pentru a aduna banii necesari internării, operației și recuperării prietenului nostru Daniel. Sperăm să adunăm undeva la 5000 euro”, a declarat Constantin Răceanu, unul dintre tinerii care fac tot posibilul să-l salveze pe Daniel.
Intervenția chirurgicală trebuie făcută urgent, deoarece Daniel suferă crize periodice în urma cărora își pierde cunoștiința zeci de minute, crize care îi pun în pericol sănătatea. Cei care vor să-l ajute financiar pe Daniel Dumitru Redeca pot face asta depunând sume în lei, în contul RO21BTRLRONCRT0360773901 deschis pe numele acestuia la Banca Transilvania din Târgu-Jiu.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here