Acţiune SNAC la nivelul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 8 Târgu-Jiu

319

În perioada 20 – 24 noiembrie 2017 s-a desfăşurat la nivelul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 8 Tg-Jiu campania socială ,,Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”, campanie desfășurată în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.


Cu această ocazie, părinţi, preşcolari şi profesori voluntari de la Grădinița cu P. P. Nr. 8 Tg-Jiu cu structurile sale (Grădinița cu P. N. Nr. 14 Tg-Jiu, Grădinița cu P. N. Nr. 27 Tg-Jiu, Grădinița cu P. P. ”Scufița Roșie” Tg-Jiu), în total 17 grupe de preșcolari, s-au mobilizat și au colectat fructe şi legume pe care le-au donat Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Tg- Jiu (293 kg fructe), la Complexul de Servicii Alternative – Protecţia Rezidenţială Tg- Jiu (100 kg fructe) şi la Centrul Social – Multifuncţional Tg- Jiu (22 kg fructe şi 28 kg legume).


Astfel, a fost promovată, o dată în plus, mişcarea de voluntariat la nivelul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 8 Tg- Jiu, obiectivele acţiunii noastre fiind realizate – sensibilizarea celor mari și celor mici cu privire la situaţia dificilă în care se află alți copii afectaţi de lipsa de alimente.
Coordonator SNAC, prof. Mihaela Smeu, Director, prof. Sina Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here