ACS Raideri Târgu-Jiu, pe podium la Târgu Mureş

912

Piloţii de la ACS Raideri au avut un weekend plin. Sportivii din Târgu -Jiu au fost angrenaţi în competiţii la circuitul Transilvania Motor Ring din Târgu Mureș şi la pista de rallycross situată în platoul „Grui” din Câmpulung Muscel. La debutul său în întrecerile oficiale, Marian Dumitru, cu o Honda Civic EK4 Sedan de clasa Street, a reuşit să şi obţină primele podiumuri din carieră.
Deşi s-a aflat la prima apariţie, gorjeanul se poate lăuda cu două etape încheiate pe locul II în Campionatul Național de Time Attack.
De asemenea, Mario Cristian Călugărița a participat cu un autoturism Mitsubishi Colt la clasa Juniori II şi clasa 1400 din Campionatul Național de Time Attack, unde a reușit o clasare pe locul III în prima etapă(Juniori II) și locul IV la clasa 1400, iar în cea de-a doua zi două locuri IV.
La aceeaşi competiţie, Victor Neamțu a concurat cu o Honda Civic EJ9, clasa Juniori I.
„Weekend-ul acesta a fost, în ciuda așteptărilor mele, unul important. Nu doar că am putut să îmi cunosc mai bine mașina, dar am reușit să îmi depășesc temerile legate de ea.
După ce în prima etapă din Campionatul Național de Time Attack am avut ceva probleme la sistemul de frânare și am ieșit ușor în decor, aveam nevoie de puțin timp pentru a depăși acest incident.
În ceea ce privește rezultatele, nu am reușit să obțin un loc pe podium, însă nici nu îmi propusesem să o fac. Cu toate că am scos un timp cu 7 secunde mai bun decât la prima etapă, lipsa mea de experiență pe asfalt și performanțele mașinii, care mai trebuie îmbunătățite, își spun cuvântul”, a declarat tânărul pilot.
David Andrei Presură a participat cu un autoturism Opel Corsa de clasa H2 în Campionatul Național de Rallycross. Deşi a izbutit un loc II în manșa de calificări Q1, în prima zi de competiție, „a reușit” să rupă 2 planetare în manșele Q2 și Q3, ratând astfel calificarea în finală.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here