Acoperişul noului stadion, aproape finalizat! La Sala Sporturilor, lucrări la amenajările interioare

233

Cele două mari investiţii în zona sportivă a municipiului Târgu-Jiu se apropie cu paşi repezi de finalizare! Municipalitatea dă asigurări că definitivarea investiţiilor la Sala Sporturilor şi noul stadion din Târgu-Jiu se va face conform termenului dat de constructor.

Lucrările la noul Stadion Municipal şi la Sala Sporturilor din municipiul Târgu-Jiu se află în grafic, transmit reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu. În ceea ce priveşte stadionul, încă se mai lucrează la pista de atletism şi la acoperiş care, de altfel, este realizat în procent de 98%.
“Investiţia la noul Stadion Municipal Târgu-Jiu este realizată în procent de peste 95%. În prezent, se efectuează lucrări de montare a scaunelor (realizate în procent de peste 60%), se lucrează la finisajele de la tribună, la montarea mobilierului de la hotel, la pista de atletism, iar acoperişul de la acest obiectiv este realizat în procent de 98%. Ca o concluzie, lucrările de realizare a Stadionului Municipal Târgu-Jiu se încadrează în graficul de execuţie. Această investiţie se ridică la valoarea de peste 20 milioane euro.
Noul stadion va avea o capacitate de 12.500 de locuri, o parcare subterană cu 300 de locuri, spaţii administrative, un hotel şi un restaurant, magazine, dar şi săli de conferinţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, Loredana Covei.
Lucrări în ritm alert se fac şi la investiţia de peste 2 milioane euro şi anume Sala Sporturilor. “O altă mare investiţie aflată în derulare este Sala Sporturilor. În prezent, se lucrează la învelitoare şi amenajările interioare, valoarea acestei investiţii fiind de peste 2 milioane euro, fonduri asigurate de Compania Naţională de Investiţii. Noul obiectiv va avea o capacitate de peste 1.200 de locuri, vor exista spaţii de servire, grupuri sanitare, garderobă şi alte spaţii conexe. În ceea ce priveşte cele 1.200 de locuri, acestea vor fi împărţite în patru zone. Astfel, tribuna principală va fi situată pe latura de est şi este pentru public, iar pe latura de vest va fi tribuna şi va fi destinată sectorului VIP. Vor exista şi spaţii speciale pentru reprezentanţii mass-media, precum şi pentru persoanele cu dizabilităţi”, a precizat reprezentanta Primăriei Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here