Achiziție de lavete la CE Oltenia. Peste 80.000 de lei, în conturile unei firme din Olt

1379

Complexul Energetic Oltenia a încheiat și în acest an un contract cu o firmă din județul Olt pentru achiziționarea de lavete și pânză de bumbac. Materialele vor ajunge la angajații din termocentrale.
„Prin achiziția acestor materiale, lucrările de întreținere și mentenanță în secțiile de exploatare și de reparații, în depozitele de materiale și în ateliere auto se realizează în condiții de igienă și curățenie”, susține compania.
Societatea a comandat 54.900 de lavete tip lăcătuș, țesute din bumbac, 63.150 de lavete tip electrician, 280 metri de pânză albă din bumbac cu grad ridicat de absorbție a apei, uleiurilor, vopselurilor și unsorilor și 100 de metri de molton.
Lavetele și pânza albă din bumbac curăță și usucă suprafețele cu depuneri de praf, apă, uleiuri, unsori și produse petroliere, fără a lăsa urme sau scame.
Firma care a câștigat contractul este GENATEX SRL, la fel ca și anul trecut. Este o mică societate producătoare de lavete din bumbac, fondată în anul 2002, în orașul Balș, județul Olt. Valoarea contractului este de circa 85.000 de lei, fără TVA. CE Oltenia a avut de ales între două oferte, iar procedura de achiziții a fost una simplificată.
În anii trecuți, angajații companiei s-au plâns că sunt nevoiți să cumpere haine de la second-hand pentru a le folosi pe post de lavete.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here