ACD Gorj “atacă” Consiliul Judeţean – S-au făcut publice primele liste de candidaţi

699

IMG_3237Atât Dian Popescu cât şi Ilie Petrescu şi-au făcut publice, la sfârşitul săptămânii trecute, listele proprii de consilieri judeţeni. Şeful PNL Gorj a anunţat 12 consilieri iar Petrescu pe primii 14, deşi susţine că are o listă completă de 47 de candidaţi.

În cadrul Delegaţiei Permanente a PNL Gorj de sâmbătă, şeful organizaţiei, Dian Popescu, a făcut publică lista celor 12 liberali care vor figura pe locurile eligibile de consilieri judeţeni la alegerile de anul viitor. Ei au fost stabiliţi pe 12 colegii, fiind aprobaţi de primarii din colegiile stabilite de conducerea PNL.

Aceştia sunt: pe Colegiul 1 Târgu-Jiu -Doru Taşcău, în prezent consilier municipal, pe Colegiul 2 (Runcu-Peştişani-Arcani-Leleşti-Tismana Padeş-Godineşti)-Mădălina Ciolocoi, în prezent şefa organizaţiei de femei a PNL Gorj, pe Colegiul 3 (Muşeteşti-Schela-Stăneşti-Turcineşti-Bălăneşti)-Pantelimon Manta, în prezent membru al PNL, pe Colegiul 4(Scoarţa-Dăneşti-Săcelu- Bengeşti-Ciocadia –Albeni-Prigoria-Roşia de Amaradia)-Iliescu Iuliana, şefa organizaţiei PNL Prigoria, pe Colegiul 5 (Polovragi-Baia de Fier- Novaci-Crasna-Bumbeşti-Piţic-Alimpeşti)-Gheorghe Orzan, în prezent prim-vicepreşedinte PNL Gorj, pe Colegiul 6 (Cărbuneşti-Ţicleni-Bărbăteşti-Jupâneşti, Berleşti-Licurici)-Ion Crăciunescu, în prezent consilier judeţean, pe Colegiul 7(Stejari, Logreşti, Bustuchin-Hurezani-Dănciuleşti-Căpreni-Stoina-Cruşeţ)-Radu Angheloiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Colegiul 8 (Aninoasa-Săuleşti-Vladimir-Turburea-Brăneşti- Ţânţăreni)-Ion Popescu, Colegiul 9(Turceni, Plopşoru, Bolboşi, Borăscu, Ioneşti, Văgiuleşti)-Dumitru Gâlceavă, viceprimarul oraşului Turceni, Colegiul 10(Drăguţeşti, Fărcăşeşti, Negomir, Urdari)-Dragoş Păsărin, în prezent consilier judeţean, Colegiul 11(Motru, Cătunele, Mătăsari, Dragoteşti, Slivileşti, Samarineşti)-Ion Cojocaru, preşedintele organizaţiei PNL Motru, pe Colegiul 12(Câlnic, Ciuperceni, Teleşti, Băleşti, Rovinari, Glogova)- Dorin Vârjan, vicepreşedinte al PNL Gorj.

Petrescu în frunte, Ilie Răuţescu pe listă

Neputând să ajungă la Delegaţia Permanentă a PNL Gorj, Ilie Petrescu, a anunţat la rândul său că şi-a încropit şi el propria listă de candidaţi pentru Consiliul Judeţean. “Am o listă de 47 de candidaţi, avem o listă completă, printre aceştia se află persoane cu funcţii în conducerea organizaţiei şi în administraţia publică locală”, a declarat Petrescu. Lista începe chiar cu şeful PC Gorj, adică cu Ilie Petrescu, urmat de şefa organizaţiei de femei a PC Gorj, Elena Băltăreţu, cu prim-vicepreşedintele filialei Ştefan Cherciu, Pantelimon Todea, primarul de la Novaci, cu Marius Borcan, consilierul local de la Bumbeşti-Jiu, Ilie Răuţescu, fostul primar al oraşului Rovinari, cu Gheorghe Milea, viceprimarul de la Glogova, cu Florin Tiriplică, vicepreşedinte al PC Gorj, cu Constantin Drumen, consilier local la Tismana. Pe listă se mai află Daniel Şorop, Nicolae Bobu, Mirel Meche(cei trei veniţi de la Partidul Verde) şi Ion Malacu, de la Albeni.

Surpriza o constituie prezenţa pe listă a fostului edil local din Rovinari, Răuţescu, care s-a înscris anul trecut în PC Gorj, susţine Ilie Petrescu, acesta fiind anterior membru PSD, apoi membru PNG-CD şi acum membru PC. El a candidat în 2008 pentru Primăria Rovinari din partea PNG-ului.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here