Accidentul de la Peșteana, produs din cauza unei depășiri neregulamentare

2317

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Bâlteni, care conducea astăzi pe DN 66, a ajuns la spital după ce un alt șofer a făcut o depășire neregulamentară, l-a ciocnit și apoi l-a proiectat pe contrasens.

IPJ Gorj: Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 57 de ani din orașul Filiași, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Peșteana-Jiu, din direcția Turceni-Rovinari, s-a angajat în depășirea neregulamentară a unui autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din comuna Bâlteni, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 26 de ani a fost proiectat pe contrasens, blocând traficul rutier.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 26 de ani, fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.

Conducătorii auto au fost testați cu etilotestul, rezultatele fiind negative.

Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here