Accidente cu tineri la volan

165

Un şofer de doar 19 ani din Crasna a ajuns la spital la sfârşitul săptămânii trecute după ce maşina cu care se deplasa prin comună s-a răsturnat într-o curbă periculoasă. Primele cercetări arată că tânărul a intrat în curbă cu viteză, iar acest lucru l-a costat.

Poliţiştii au stabilit că el nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, la fel ca şi un şofer de 20 de ani din Ţicleni, care, de asemenea, s-a dat cu maşina peste cap într-o curbă periculoasă. Accidentul a avut loc ieri dimineaţă, la puţin timp după ora 1.00, poliţiştii constatând că şoferul era prea obosit pentru a putea conduce în siguranţă până acasă. El a pierdut controlul volanului şi, din păcate, un pasager de 30 de ani pe care îl avea în dreapta a ajuns la spital, fiind rănit în accident.
Un tânăr de 29 de ani din Bălăneşti s-a ales şi el cu dosar penal pentru că a rănit un pieton pe care l-a lovit în timpul unei manevre de depăşire. Neatent, şoferul l-a acroşat pe bărbatul de 39 de ani care mergea regulamentar pe marginea drumului, acum, el fiind acuzat de vătămare corporală din culpă, dar şi de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, şoferul ducând victima pe cont propriu la spital, în loc să sune la 112 şi să anunţe ce s-a întâmplat. Un alt tânăr implicat într-un accident rutier pe raza judeţului Gorj este un şofer de 27 de ani din Sibiu. Acesta mergea spre Râmnicu Vâlcea, iar pe raza localităţii Pişteştii din Deal s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, izbind în plin un autoturism de pe contrasens, condus de un şofer de 26 de ani din Târgu Cărbuneşti, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Sibianul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here