Accident spectaculos produs de un șofer din Gorj

265

Un șofer în vârstă de 30 de ani, din județul Gorj, este cercetat de polițiști, după ce microbuzul pe care îl conducea a derapat și s-a oprit în gardul unei primării din Hunedoara. Accidentul a avut loc, ieri dimineață, în comuna Bănița. În autovehicul se aflau doi copii minori și părinții acestora. „În jurul orei 07.45, un bărbat care conducea un microbuz, pe DN 66, din direcţia Haţeg – Petroşani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile, lovind gardul Primăriei Comunei Băniţa.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a patru pasageri, dintre care doi minori. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

„Cinci victime au fost duse la UPU. Tatăl, în vârstă de 39 ani, cu traumatism cranian minor, mama, în vârstă de 36 de ani, cu o contuzie la coloana cervicală, fata de 15 ani cu traumatism cranian minor și un băiat de cinci ani, cu contuzie la coloana lombară. Șoferul de 30 de ani are traumatism cranian minor cu plagă frontală. Toți conștienți, cooperanți. Au fost duși în UPU Petroșani, pentru investigații și tratament”, au precizat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Hunedoara.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here