Accident rutier cu doi morţi, la Bîlteni

358

masina politie.Un grav accident de circulaţie a avut loc noaptea trecută, puţin după miezul nopţii, pe drumul european E79, pe raza localităţii Bîlteni. Evenimentul s-a soldat cu şase victime, dintre care două au decedat, iar celelalte patru sunt în stare gravă. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri s-a stabilit faptul că, Marius E.M., de 28 ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, ca urmare a neatenţiei în conducere, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat cu autovehiculul.

În urma accidentului, şoferu autovehiculului a decedat pe loc, iar soacra sa, Vasilica B., de 62 de ani, a murit în cursul zilei de ieri, datorită rănilor grave. În maşină se mai afla şi soţia conducătorului auto, Liliana E., în vârstă de 32 de ani, un adolescent de 16 ani şi alte două fetiţe, de şapte şi respectiv patru ani.

Pasagerii supravieţuitori sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Conform lui Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, cercetările acestui accident continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here