Accident mortal la Cocoreni! – Ucis din cauza neatenţiei la volan (VIDEO)

338

accident 3Un bărbat de 56 de ani din Bâlteni, şi-a găsit sfârşitul joi seara, întrucât nu a respectat semnele de circulaţie şi nu a acordat prioritate la ieşirea de pe un drum sătesc. Acesta a fost lovit în plin cu maşina de un timişorean.

 

 

În accident a mai fost rănit şi un minor de 14 ani, pasager într-una dintre maşini. Nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop” şi a fost izbit în plin de o altă maşină, murind pe loc.

{youtube}p4r_q4KRhDc{/youtube}

Vorbim despre un bărbat de 56 de ani din Bâlteni, care nu a acordat prioritate la ieşirea de pe un drum sătesc si a fost lovit de către un alt autoturism care circula pe drumul European 79, pe raza localităţii accident 2Cocoreni. Teribilul accident s-a întâmplat joi seara, în jurul orei 21:15. Şoferul care a intrat în maşina bărbatului de 56 de ani, este din Timişoara şi se îndrepta spre Craiova. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că şoferul un bărbat de 37 ani, din municipiul Timişoara, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79, din direcţia Târgu-Jiu în direcţia Craiova, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către T.G., de 56 ani, din comuna Bâlteni, care, la ieşirea de pe un drum sătesc, nu a respectat semnificaţia indicatorului „OPRIRE”. Urmare a accidentului, T.G. a accident 1decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. În dreapta şoferului decedat, stătea nepotul acestuia, un minor în vârstă de 14 ani. Atât minorul, cât şi şoferul timişorean au fost răniţi, având nevoie de îngrijiri medicale. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei. „Din accident a mai rezultat rănirea celuilalt conducător auto, precum şi a unui minor de 14 ani, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul condus de către bărbatul din Bâlteni”, a mai declarat Tică. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here