Accident lângă biserică

235

Evenimentul rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe raza comunei Bengești-Ciocadia, lângă o biserică. Un tir a intrat în coliziune cu o autodubiță, condusă de un șofer care a semnalizat schimbarea direcţiei de mers, pentru a intra pe un drum secundar. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autovehiculul din faţă.

“Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autotren, pe Drumul Naţional 67, în localitatea Bengeşti, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers, lovind din spate o autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani, care a fost proiectată în altă autoutilitară condusă de un bărbat de 21 de ani, din Polovragi,  circulând în acelaşi sens de mers”, a precizat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

La fața locului au fost trimise patru echipaje de la Ambulanță și SMURD. Doi bărbaţi în vârstă de 40, respectiv 54 de ani, din Buftea, care se aflau în autodubiţa din mijloc, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here