Accident la Târgu-Jiu, între un ATV și o mașină

750

Un tânăr de 28 de ani, din Târgu-Jiu, a ajuns, ieri dimineață, la spital, după ce ATV-ul pe care îl conducea pe strada Republicii s-a ciocnit cu un autoturism. ”Conducătorul unui autoturism, în vârstă de 54 de ani, din comuna Dănești, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un ATV condus de un tânăr de 28 de ani, din Târgu-Jiu. Tânărul spune că are unele dureri și a chemat ambulanță pentru îngrijiri medicale”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. De cealaltă parte, șoferul în vârstă de 54 de ani,  din Dănești, a declarat că nu el este vinovat.

”Eu am dat semnalizare să parchez, el a venit din spate, a vrut să depășească altă mașină, el nu a văzut că eu am dat semnalizarea în dreapta, a intrat în mine și de acolo a ricoșat aici. Acuza dureri la spate”, a precizat șoferul.

Polițiștii vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Tânărul care conducea ATV-ul transporta o cutie cu vopsea, care s-a împrăștiat atât  pe carosabil, cât și pe autoturismul cu care s-a ciocnit.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here