Accident la Ţânţăreni

335

Duminică la orele 14:25, pe DJ 661 în comuna Ţânţăreni, satul Floreşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală uşoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, R.C.D., din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661, în momentul în care a efectuat viraj la stânga, nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către D.I.M., de 49 ani, din Târgu-Jiu, judeţul Gorj, care se angajase regulamentar în depăşirea sa.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, R.C.D. a fost rănit uşor, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Turceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale. De precizat că în momentul accidentului, ambii conducători auto purtau centura de siguranţă.

Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here