Accident la Pojogeni

349

Un accident soldat cu rănirea ușoară a unui tânăr de 27 de ani s-a produs, ieri dimineață, pe raza localității Pojogeni. Mașina în care se afla tânărul s-a oprit într-un stâlp de electricitate, atât șoferul, cât și pasagerii fugind apoi de la fața locului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 04.00, atât mașina, cât și stâlpul de electricitate fiind grav avariate în urma impactului. Deși la fața locului nu au mai fost găsiți nici șoferul și nici pasagerii din autoturism, polițiștii au reușit, în urma cercetărilor efectuate, să identifice doi bărbați, tată și fiu, în vârstă de 58 și 27 de ani, ambii din Pișteștii din Deal. Bărbatul de 58 de ani le-a declarat polițiștilor că el se afla la volanul autoturismului implicat în accident, însă cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a persoanelor implicate și a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
R.L

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here