Accident grav la Câmpu Mare: Una dintre victime are zece coaste rupte

437

Doi gorjeni se zbat între viață și moarte după ce, duminică, au fost implicați într-un grav accident rutier, pe Drumul Național 67, pe raza localității Câmpu Mare. Două maşini au intrat în coliziune în apropierea restaurantului „Amanda”, după ce un şofer care venea de la Târgu-Cărbuneşti nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism condus regulamentar de un bărbat din Capitală. ”Un autoturism care venea dinspre București a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat care venea de la Târgu-Cărbunești și se îndrepta spre Săcelu.

accidenr 2Acesta din urmă nu a acordat prioritate de trecere și au rezultat trei victime”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Gorj. În urma impactului, o femeie de 24 de ani, din Gorj, care se afla în mașina șoferului grăbit, a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală, în timp ce un alt pasager, din același autovehicul, a ajuns în stare gravă la o clinică din Timișoara. ”Două persoane au fost rănite grav: un bărbat de 27 de ani și o femeie de 24 de ani. Bărbatul a avut zece coaste rupte, iar femeia ficatul fisurat. Bărbatul a fost transportat la o clinică din Timișoara, iar femeia la o clinică din București”, a declarat Marinică Niculescu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Conducătorul autoturismului care venea de la București, un tânăr de 25 de ani, a scăpat cu leziuni ușoare. Acesta se îndrepta spre Târgu-Jiu, la rudele sale.accident 1

”Era singur în mașină. Venea să ne ia de la Târgu-Jiu. S-a dus la control. În principiu nu avea nimic. Ne-a spus că avea o durere în piept. Probabil l-a lovit volanul. El venea spre Târgu-Jiu, mergea drept”, a declarat tatăl tânărului din București. Familia șoferului considerat vinovat a susținut contrariul. ”De ce nu ați mers cum trebuie? Cu cât se merge în intersecție? Stopul a fost făcut și a venit cu viteză. Uitați-vă câtă frână a avut! Nu mai faceți atâta tărăboi”, au reacționat rudele conducătorului auto din Gorj. Tânărul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii vor continua verificările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc evenimentul.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here