Accident cu victime pe strada 23 August

156

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui târgujian în vârstă de 34 de ani s-a produs la începutul acestei săptămâni, pe strada 23 August din municipiul Târgu-Jiu. Taxi-ul la volanul căruia se afla bărbatul a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui conducător auto nu i-a acordat prioritate de trecere.

În dimineaţa zilei de 28 ianuarie, în jurul orelor 07:36, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 34 ani, din municipiul Târgu-Jiu, participant la traficul rutier, cu privire la faptul că a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu victime pe str. 23 August.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. „La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a constatat că B.L., de 36 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe str. 23 August, din municipiul Târgu-Jiu, la intersecţia cu str. 1 Decembrie 1918, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de C.M., de 34 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care circula în regim de taxi fără a avea pasageri în interior, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C.M., care a fost transportat cu ambulanţa la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a precizat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here