Accident cu victime, la Rovinari

235

Sâmbătă, 15.03.2014, ora 13:45, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată prin 112 de un tânăr de 26 ani din localitate, cu privire la faptul că pe str. Tineretului s-a produs un accident rutier soldat cu victime. Odată ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, proiectându-l într-un alt autovehicul. În urma impactului, o femeie a fost rănită.

Din primele cercetări ale poliţiştilor ajunşi la locul accidentului, care s-a petrecut sâmbătă, la Rovinari,  s-a constatat că B.G., 43 ani, din Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe str. Tineretului, la efectuarea unei manevre de viraj la stânga spre Aleea Fărcăşeşti, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus din sens opus de I.G.C., 32 ani, proiectându-l într-un alt autovehicul condus de O.I., de 32 ani, din comuna Negomir, care la pătrunderea pe str. Tineretului dinspre Aleea Fărcăşeşti, nu a acordat la rândul său prioritate de trecere celui de-al doilea autoturism. În urma impactului dintre cele trei autoturisme a rezultat accidentarea unei femei în vârstă de 34 ani, din Rovinari, pasager în primul autoturism.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. Totodată au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de fapt, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here