Accident cu şapte victime la Câmpu Mare

326

Un grav accident de circulaţie a avut loc ieri după-amiază, la Câmpu Mare. Şapte persoane au fost rănite, în cazul a trei dintre acestea fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a le scoate dintre fiarele contorsionate ale maşinii. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Neatenţia conducătorilor auto continuă să ducă la producerea de grave accidente de circulaţie. Un astfel de accident s-a produs ieri după-amiază, la Câmpu Mare, şapte persoane ajungând la spital după ce un şofer de 27 de ani, din Vâlcea, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, la intersecţia cu localitatea Albeni.
Victimele au vârste cuprinse între 15 şi 27 de ani, iar în cazul a trei dintre acestea a fost nevoie de ajutorul pompierilor pentru a le scoate dintre fiarele contorsionate ale maşinii.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here