Accident cu artistul Neluțu Trandafir

308

Solistul Neluțu Trandafir, imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident produs cu peste două decenii în urmă, a fost implicat duminică într-un alt accident,  care l-a trimis din nou pe patul de spital. În urmă cu câțiva ani el a mai avut parte de un astfel de necaz, la fel ca și atunci și acum având ghinionul ca de pe contrasens să îi vină o mașină care să o lovească în plin pe a lui. Mașina sa era adaptată infirmităților de care suferă cântărețul, în urma impactului automobilul fiind avariat serios.

Accidentul s-a produs într-o curbă pe raza satului Răchiți, Neluțu Trandafir venind spre Târgu-Jiu de la Baia de Aramă. Urca o pantă și se pregătea de un viraj la stânga în momentul în care de pe contrasens i-a apărut brusc o altă mașină al cărei șofer a pierdut controlul volanului. În ambele autoturisme se aflau mai multe persoane, soțiile șoferilor fiind primele scoase din mașini și transportate la spital. Pentru ambii conducători auto a fost nevoie de pompieri militari de la descarcerare. Cei doi au fost scoși conștienți din mașinile avariate, fiind transportați la spital, Neluțu Trandafir menționând că autoturismul care a intrat pe contrasens producând accidentul.
Polițiștii fac cercetări pentru a stabili vinovăția fiecărui conducător auto, primele informații arătând că șoferul care a intrat pe contrasens este acuzat de vătămare corporală din culpă. Neluțu Trandafir a rămas cu infirmități după ce în 1989 a lovit un stâlp de electricitate pentru a evita câțiva copii care i-au apărut brusc în față. Și atunci era iarnă, iar infirmitățile cu care s-a ales după acel eveniment l-au țintuit într-un scaun cu rotile.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here