Accente – Victor Ponta – un preşedinte pentru viitorul României!

654
victor-ponta1Lucian Avramescu se întreabă în „Jurnalul Naţional”, din 28 iulie a.c., dacă putem supravieţui fără Băsescu. Plecase de la un răspuns al unui bătrân din Urlaţi la întrebarea: „pe cine o să-l voteze ca preşedinte”, că tot pe Băsescu, deoarece altul nu e. Iată-l, aşadar, pe Băsescu asimilat ca o fatalitate. Vom muri, cu el, prohodiţi de histrionismul lui ucigaş?
Eu afirm că nu! Ştiu un tânăr politician, parlamentar de Gorj, care a crescut încet, dar sigur, în ultimul timp. E cel mai curat ministru al Guvernului Boc(Băsescu).

Cu figura lui, uşor mongoloidă, cu ochelarii lui care-i oferă un plus de distincţie, oarecum semănând cu un celebru politician interbelic, i s-a zis, cândva, cu uşoară ironie, „Micul Titulescu”.

„Micul Titulescu” şi-a văzut de carieră, devenind un politician profesionalizat. Ascensiunea lui într-o elită autentică şi reprezentativă, la nivel naţional, îi este, deocamdată, barată, refuzată. Are discurs, are carismă, diplomaţie, formaţie de intelectual rasat. Ştie să comunice cu simplii cetăţeni. Apariţiile la televiziune şi în public n-au conţinut nicicând gafe, prefecătorii, abscondităţi pernicioase.
Ei, am redactat acest portret, al domnului VICTOR PONTA, pentru că, dacă PSD-ul, odată scăpat de Ion Iliescu şi Mircea Geoană, l-ar propune pe dânsul drept candidat la preşedinţie, ar avea şanse reale să fie ales.
VICTOR PONTA ar putea deveni preşedintele pentru viitorul României.
Ion POPESCU BRĂDICENI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here