“Acasă la Brâncuși, acasă la mine”

1123

Ziua Națională Constantin Brâncuși este marcată în fiecare an la data de 19 februarie, ziua nașterii marelui sculptor român. Astfel, data de 19 februarie este un prilej deosebit de a sărbători nu doar ziua de naștere a marelui artist, ci și contribuția acestuia în sculptura modernă.
Această zi a fost sărbătorită cu mândrie și de preșcolarii și cadrele didactice de la Grădinița cu P.P. Nr. 1 din Târgu Jiu.
Entuziasmați și plini de imaginație, împreună cu doamnele educatoare de la grupă, au desfășurat o serie de ateliere de lucru, organizate pe grupe, în cadrul cărora, au avut loc diferite activități menite să pună în valoare creativitatea și abilitățile lor artistice și practice prin jocuri, pictură, desen, bricolaj.
”Astfel de activități joacă un rol esențial în dezvoltarea lor și de cele mai multe ori acestea îi determină să-și arate sentimentele și trăirile, își îmbunătățesc abilitățile fizice, cognitive și emoționale și reușesc să depășească anumite etape ale vârstei, învățând diferite lucruri într-un timp mult mai scurt și eficient”, a declarat prof. Ramona Popescu Grădinița, din cadrul P.P. Nr. 1 din Târgu Jiu.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here