Abonamente pentru suporterii Pandurilor

318

Suporterii Pandurilor vor avea posibilitatea de a procura abonamente pentru meciurile din returul ediţiei de campionat 2014-2015. Conducerea clubului târgujian a luat această decizie, după ce a primit asigurări că pandurii va putea evolua la Târgu Jiu pe întreg parcursul acestui retur. Posesorii de abonamente care doresc păstrarea locurilor ocupate în tribune şi în retur, sunt anunţaţi astfel că, îşi pot reînnoi vechile abonamente. Miercuri 18 februarie, aceştia se vor putea prezenta la vechea sală de conferinţe a clubului Pandurii, la intrarea la vestiare a jucătorilor, între orele 10–18, pentru a preschimba vechiul abonament cu unul nou pentru returul acestui sezon, putând astfel păstra acelaşi loc ocupat în tribuna ca şi în tur, adică 100 de lei la Tribunele I şi II, 150 de lei la Tribuna 0 şi 250 de lei la sectorul VIP.
Cei care doresc achiziţionarea noilor abonamente trebuie să se prezinte cu cartea de identitate şi vechiul abonament până pe 21 februarie, după acea dată urmând a se pune în vânzare biletele pentru prima etapă a returului, partida cu CSU Craiova.
Ca şi până acum, Consiliul de Administraţie al clubului Pandurii a hotărât să se distribuie un număr de 200 de abonamente gratuite pentru pensionari pentru meciurile din retur.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here