Abatere disciplinară pentru Pandurii, încă 3 puncte de penalizare!

212

ASA Tg. Mureş a câştigat cu 3-0 la “masa verde” meciul de pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 21-a din Liga 1, iar gorjenii au primit şi o penalizare de 3 puncte în clasament.

Deciziile au fost luate de Comisia de Disciplină a FRF, după ce echipa pregătită atunci de Grigoraș a refuzat să iasă în teren pentru repriza a doua cu ASA, invocând starea terenului, care punea în pericol integritatea corporală a jucătorilor. În momentul întreruperii partidei, ASA conducea cu scorul de 2-0, după golurile marcate de Gabi Mureşan şi Vlad Morar.

După meci, oficialii şi jucătorii celor de la Pandurii l-au acuzat pe arbitrul Marius Avram că a permis disputarea partidei, deşi starea gazonului nu permitea acest lucru. De cealaltă parte, conducerea lui ASA i-a acuzat pe gorjeni că au folosit această situaţie ca alibi, în condiţiile în care au avut doar 13 jucători pe foaia de joc. Pantru Pandurii, decizia Comisiei de Disciplină reprezintă o nouă lovitură, în condiţiile în care, recent, gorjenii au fost de asemenea penalizaţi cu 3 puncte, din cauza datoriilor.

În aceste condiţii, formaţia din Tg. Jiu rămâne pe locul 11 în Liga 1, dar cu 18 puncte. De pe urma sancţiunii primite de Pandurii beneficiază Concordia Chiajna, care s-a apropiat la un singur punct de fosta vicecampioană.

Decizia nu este definitivă, astfel că, cel mai probabil, Pandurii va face apel, anunță DIGI SPORT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here