A zburat cu BMW-ul patronului prin aer

254

Accident spectaculos produs ieri după-amiază la marginea municipiului Târgu Jiu, unde un tânăr de 25 de ani a zburat pur şi simplu prin aer cu maşina pe care o conducea. Maşina, un bolid destul de scump, s-a rostogolit prin aer vreo 100 de metri, „aterizând” pe un câmp de la marginea şoselei.

Totul s-a întâmplat în zona fostelor ferme de pui, autoturismul rulând cu o viteză atât de mare încât a fost posibil să treacă peste un camion parcat pentru reparaţii pe marginea şoselei, şoferul acestuia înlemnind când a văzut ce se întâmplă. „Nu-mi venea să cred pentru că eram în rulota din apropiere şi mă uitam la colegul care se ducea la camionul lui. Atunci am văzut maşina asta zburând pur şi simplu prin aer. Nu ştiu cum a fost posibil, dar a trecut peste camion, a lovit cabina şoferului pe plafon, deasupra, şi apoi s-a rostogolit în aer de 2-3 ori şi a văzut acolo, pe câmp. Nu-mi vine să cred nici acum că a fost posibil aşa ceva”, a mărturisit unul dintre martorii oculari.
La faţa locului au venit de îndată echipaje de descarcerare şi de la Ambulanţă care l-au preluat pe tânărul şofer, Adrian Vâlceanu şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Acesta era conştient, dar avea multiple răni. Proprietarul maşinii a venit şi el cât a putut de repede pentru a vedea ce s-a întâmplat cu autoturismul şi cu şoferul nevenindu-i să creadă că are BMW-ul făcut praf. „Sper să se facă sănătos şi probabil că o să-l repare, dacă i-a plăcut viteza. Lucram aici în zonă la o casă şi îl trimisesem în oraş după un sac de adeziv şi alte materiale de construcţii. Numai ce plecase de lângă noi că m-a sunat cineva şi mi-a spus că e un accident cu maşina mea. E de necrezut”, a menţionat proprietarul autoturismului.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here