A zăcut moartă mai multe zile în garsoniera sa

241

Pompierii militari au fost chemaţi din nou ieri în blocul de garsoniere din zona de sud a oraşului pentru a deschide o uşă pe acelaşi etaj pe care au mai avut o intervenţie similară la sfârşitul lunii mai, când a fost găsit cadavrul unui tânăr de 31 de ani.

Şi acum, ca şi atunci, mirosul aproape irespirabil, i-a făcut pe locatarii din bloc să pună mâna pe telefon şi să sune la 112, simţurile neînşelându-i. Mirosul cadaveric putea fi sesizat, de altfel, chiar din stradă de către trecători, deşi bătrâna al cărui trup neînsufleţit a fost descoperit de către pompieri se afla într-o garsonieră de la etajul trei.

Femeia nu a mai fost văzută de câteva zile bune, unii dintre vecini spunând că în urmă cu circa o săptămână venise acasă după un tratament medical făcut la Cluj. „A fost la spital internată de mai multe ori, că era bolnavă săraca, era într-o stare oricum gravă. Ea a fost cineva la viaţa ei, avea două facultăţi, fusese contabil şef la o întreprindere din oraş, dar uite că acum a rămas singură pe drumuri. Stătea aici într-o garsonieră şi mai ţipa la noi câteodată, dar nu am mai văzut-o în ultimele zile. Acum văzui pompierii şi veni să văd ce vor să facă şi aşa aflai că la ea au venit să deschidă uşa”, a menţionat unul dintre locatari.

Pompierii au intrat în garsoniera pensionarei cu ajutorul unei scări, cadavrul femeii fiind găsit căzut pe jos, chiar lângă uşa de la intrare în locuinţă. Corpul bătrânei emana un miros greu respirabil, semn evident că decesul s-a produs de mai multe zile. Poliţiştii au venit şi ei la faţa locului pentru a face cercetările care se impun într-o asemenea situaţie, primele concluzii ale acestora neindicând posibilitatea existenţei unor suspiciuni.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here