A violat o tânără timp de cinci ore, într-o cameră de cămin: Bărbatul, la Tribunalul Gorj

235

Marian Alin Manolescu, bărbatul de 37 de ani, din Dolj, care în 2008 a răpit și violat o tânără de 24 de ani, din Craiova, cere astăzi să fie eliberat condiționat, la Tribunalul Gorj. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu nu sunt de acord și solicită să rămână după gratii, pentru executarea pedepsei de 12 ani ani de închisoare, care a fost stabilită la Craiova, în 2008. ”Admite cererea formulată de petentul Manolescu Marian Alin. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Manolescu Marian Alin. Cu drept de contestaţie în termen de trei zile de la comunicare”, a stabilit prima instanță, decizia fiind imediat contestată. Astăzi va fi anunțată hotărârea definitivă.

În 2008, o tânără de 24 de ani, din Craiova, a fost luată cu forţa de bărbatul de 37 de ani, în timp ce se afla într-o stație de autobuz, de pe strada Calea Bucureşti. Ulterior, prin amenințări  și acte de violenţă, agresorul ar fi reușit să o ducă într-o cameră a căminului Fabricii de Avioane, unde a violat-o şi a supus-o la perversiuni sexuale, timp de cinci ore. În cele din urmă, fata a reușit să fugă și s-a oprit direct la Poliție.

Victima s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală Craiova, unde s-a stabilit că a suferit mai multe leziuni și la nivelul feţei. Manolescu a fost judecat pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, dar și pentru alte fapte comise în perioada 2007-2008. (L.F.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here