A treia etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”

1006

Luni a demarat etapa a treia a programului „Rabla pentru electrocasnice”, în care se pot selecta vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

„Începând de azi, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare”, a transmis Administrația Fondului de Mediu.

Bugetul celei de-a doua etape este de 15 milioane de lei, iar selecţia voucherelor se face până în 23 decembrie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

Voucherele sunt de 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++ și pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++. 200 de lei de lei se acordă pentru aspiratoarele cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

„După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit. Persoana fizică care a selectat un voucher în prima ediţie şi ulterior nu l-a utilizat, nu mai poate selecta un voucher pentru aceeaşi categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic”, a mai transmis AFM.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here