A sosit a doua serie de bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

236

A doua serie de bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni în staţiunile de tratament balneoclimateric din ţară, din acest an, a început să se distribuie. Pentru această serie, judeţului nostru i s-au alocat doar 62 de bilete de tratament.

Beneficiari sunt pensionari şi asiguraţi ai sistemului public de pensii care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament şi se regăsesc pe listele de repartiţie afişate la sediul Casei Județene de Pensii.
“În această perioadă ne aflăm în desfăşurarea celei de a doua serii de bilete de tratament pentru 2014. Am avut repartizate 62 de bilete pentru această serie, însă au fost ocupate numai 24. Din cauză că cererile au sosit destul de târziu, având în vedere că în anii anteriori, primele serii de bilete au apărut la sfârşitul lunii martie, oamenii ştiind acest lucru nu s-au aglomerat să pună cereri. Prima serie am vândut-o aproape în totalitate, deşi a venit mult mai târziu. Au rămas vreo şase bilete la Bala. Cele mai multe bilete vor veni la jumătatea lunii aprilie. Deoarece este nevoie de organizarea unei licitaţii şi se ştie că o licitaţie de asemenea valoare presupune o perioadă mai lungă de aşteptare pentru eventuale contestaţii. Ca în toţi anii cele mai solicitate staţiuni sunt Herculane, Covasna, Felix”, a declarat Ioana Talău, directorul adjunct al CJP Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here